Kristian Nobels en zijn team

Immo Nobels, vastgoedkantoor in Oudenaarde, werd opgericht door Kristian Nobels, tevens ook zaakvoerder. Hij bouwde intussen meer dan 26 jaar ervaring en expertise op in de wereld van vastgoed. Kristian Nobels startte als erkend makelaar in 1993 en wist in die 26 jaar meer dan 10.000 panden te verkopen en verhuren. Met 60.000 bezoekers per maand op de website en meer dan 50.000 contacten, heeft Immo Nobels zich stevig gevestigd als referentie in immobiliën. Kristian Nobels is dan ook een man met een tomeloze passie voor vastgoed. En die passie heeft hij weten over te brengen op zijn dynamische team van specialisten.

 

Some description

 

Een team van specialisten in vastgoed

Immo Nobels telt meer dan 20 medewerkers, met specialisaties in relevante materies zoals het juridische, administratieve en commerciële luik. Die verschillende competenties zijn vandaag de dag hard nodig: vastgoed verkopen of verhuren is immers steeds complexer geworden. Denk maar aan alle verschillende documenten die nodig zijn, of de constant veranderende wetgeving. Als specialist in vastgoed houdt Immo Nobels er aan steeds op de hoogte te blijven van alle wetgeving in de vastgoedsector. Daarnaast is het bedrijf niet enkel gegroeid in aantal medewerkers, maar ook in kantoren: naast het hoofdkantoor in Oudenaarde telt Immo Nobels ook filialen in Ronse, Gent, Brakel, Zottegem en Lessen. Daarmee bestrijkt Immo Nobels heel wat vierkante kilometers vastgoed met een onberispelijke reputatie.

 

Onze manier van werken

In een concurrentiële markt onderscheid Immo Nobels zich door zijn gedreven aanpak en professionalisme. Het hele team zet zich elke dag opnieuw vol passie in voor elke klant. Wat mag u verwachten van ons?

 

Klant staat centraal

Zaken doen draait om mensen. Immo Nobels heeft een doorheen de jaren een organisatie opgebouwd van mensen die service hoog in het vaandel dragen. Een persoonlijke aanpak en opvolging staat centraal bij Immo Nobels. Elke medewerker hier beseft dat een woning verhuren of verkopen voor de meeste eigenaars geen alledaagse activiteit is. Ze doen er dan ook alles aan om u het juiste advies te geven en het comfort dat u verdient.

Immo Nobels doet er alles aan om u te informeren en te begeleiden bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Ook na het verhuren of verkopen blijven wij tot uw dienst staan.

 

Efficiënte marketing

Mensen worden in deze tijden van overcommunicatie te pas en te onpas bestookt met marketing boodschappen. Het is dan ook bijzonder belangrijk om de juiste boodschap op het juiste moment te verzenden via het juiste kanaal. Door haar eigenzinnige aanpak op het vlak van marketing heeft Immo Nobels een ruim klantenbestand (meer dan 50.000 contacten) opgebouwd, en een website die druk bezocht wordt (60.000 bezoekers per maand).

Deze uitstekende basis, met daarbij partnerships met bedrijven in print, radio, TV en online, maken dat Immo Nobels het commerciële inzicht en de slagkracht biedt om uw huis of appartement te verkopen of verhuren.

 

Uw eigendom, onze zorg

Vastgoed verhuren of verkopen is complexer dan ooit. De wetgeving verandert voortdurend, en daarbij komt dat er heel wat documenten nodig zijn om een transactie mogelijk te maken. Denk maar het EPC, het bodemattest en dergelijke. Bovendien is het bepalen van de juiste prijs voor uw eigendom cruciaal en niet evident.

Immo Nobels heeft de nodige expertise in huis om al die zaken van u over te nemen. Zo kan u gerust zijn dat er nergens administratieve of commerciële problemen opduiken voor het verkopen of verhuren van uw woning. Laat de verkoop of verhuur van uw woning over aan de experten van Immo Nobels. 

 

Some description 

Kristian Nobels contacteren

Wil je contact opnemen met immo Nobels, dan kan dat via: