Nieuws

Evelyne en Stijn

 

Onze eerste kennismaking met de professionele werking van immo Nobels was meteen ook de eerste maal dat wij elkaar hebben ontmoet in het pand gelegen Korenstraat 4 te Deinze.

Wij hadden meteen een zeer goede indruk over jou. Je leidde ons rond in de bungalow en gaf ons de nodige informatie over de woning, reden van verkoop, de eventuele uitbreidingsmogelijkheden, het ki wat aan de hoge kant is en daar maakte je ons attent op, het ontbreken van de elektrische keuring met uitleg waarom en wanneer deze ging gebeuren en hoe wij daar dan info over zouden ontvangen. Tevens controleerde je of de verkoopadvertentie (foto's) correspondeerde met de werkelijkheid, dat kwam zeer positief over en was effectief zo.

Enkele dagen later is Evelyne nogmaals mogen langskomen met haar papa en ook bij hem had jij onmiddellijk zijn vertrouwen gewonnen.

Je bent dan ook een persoon met mensenkennis en de nodige professionaliteit (eerlijk voorkomen en niet opdringerig) die weet hoe hij op een correcte manier het vertrouwen van potentiële kopers kan verkrijgen.

De woning werd die dag nog onze toekomstige thuis. Ook op het hoofdbureau werden we door jou en de collega's op een correcte manier onthaald voor ondertekenen van de compromis, die ondanks de korte tijdspanne tussen aankoopbod en effectief ondertekenen van de compromis, nog kon doorgestuurd worden naar onze notaris ter controle.

Deze aangename ervaring gaf het vertrouwen aan Evelyne om zonder twijfel aan immo Nobels te vragen om haar appartement te verkopen.

Ook hier verliep alles heel correct en professioneel. Je bekeek het appartement grondig (realistische opmeting van de verschillende ruimtes), vroeg welke verplichte documenten eventueel reeds aanwezig zijn, stelde op basis van jouw bevindingen een correcte realistische prijs voor en maakte een correct makelaarscontract op, dat je volledig toelichtte. Dit alles samen maakte dat Evelyne met het volste vertrouwen een handtekening plaatste voor verkoop van haar appartement.

Het stokpaardje voor immo Nobels is correcte, realistische weergave van wat jullie te koop aanbieden, dat hebben we zowel bij aankoop ervaren, maar tevens voor de verkoop. Er werd een correcte advertentie opgemaakt aangevuld met prachtige foto’s en ook hier werd bij de potentiële kopers gecheckt of advertentie strookt met werkelijkheid. Een klein moeite, maar belangrijk in kader van winnen van vertrouwen van zowel klant als potentiële kopers.

Binnen vier dagen was het appartement verkocht. En ook voor de opmaak van deze compromis werden we correct begeleid door jou en de collega's.

Telkens als we een vraag hadden, kregen we van jou binnen de kortste keren een correct antwoord.

Wij willen je danken, Dieter voor jouw inzet voor de koop van de bungalow en de verkoop van het appartement.

Wij zijn er zeker van dat jou inzet Immo Nobels ten goede zal komen en zullen niet nalaten immo Nobels aan te raden bij anderen.

Met vriendelijke groeten.

Evelyne en Stijn.

Deel op uw favoriete Social Media

Expert in vastgoed

  • erkend makelaar sinds 1993
  • 8000+ vastgoedtransacties
  • groot netwerk in vastgoedsector

Sterk in marketing

  • vernieuwende commerciële acties
  • heel ruim klantenbestand
  • grote naambekendheid    

Klant staat centraal

  • gratis advies op maat
  • 15 professionals tot uw dienst
  • persoonlijke opvolging

Meest recente panden