Nieuwe Moderne Villa te koop Pedreguer
356 000 EUR


Nieuwe moderne villa te koop aan de rokken van Pedreguer in een aantrekkelijke urbanisatie, ideaal voor diegenen die een ontspannen leven en toch dicht bij de kust en alle voorzieningen willen. De dichtstbijzijnde stranden liggen op 10 km van Denia en Javea 12 km. Gelegen in een van de rustigste gebieden van de Costa Blanca, met een prachtig uitzicht op de bergen en golfbanen in de buurt, De urbanisatie heeft een moderne infrastructuur, met inbegrip van ondergrondse telefoonkabels, centrale gas, straatverlichting, brand-brandkranen en natuurlijk de belangrijkste riolering, ondergrondse elektriciteitsverbinding kabels en watervoorziening.
Er zal een zwembad van 8x4m met pre-installatie voor verwarming, een zwembad op het terras van 50 m2 met metalen leuningen en grens muren zijn. Er zal een voetganger poort met intercom en een gemotoriseerde schuifdeur toegang voertuig. Landscaping en decoratieve wanden inbegrepen.
Interieur timmerwerk: Dicamod integraal keuken. Milano 45 witte polaire laminaat in combinatie met gebleekte elm of soortgelijk, afzuigkap, wit Silestone werkblad. Binnendeuren zal glad zijn, alles in dm wit gelakt en gemonteerd met roestvrij stalen fittingen. Zweefdeurkasten in het interieur wit gelakt dm. Exterieur timmerwerk: De buitenkant timmerwerk zal zijn antraciet grijs aluminium model Technal SOLEAL FY.
De villa zal worden uitgerust met een centrale elektriciteit doos van 9,2 kw en we zullen het installeren van pre-installatie van airconditioning, tv, telefoon punten in de slaapkamers, woonkamer en eetkamer. Het hele huis wordt geïnstalleerd met volledige halogeen LED-verlichting en automatische zonwering in de slaapkamers.
De villa zal profiteren van vloerverwarming en installatie van zonnepanelen met accu. Een slimme Junkers verwarmingsketel met gemengde condensatie wordt geïnstalleerd. De toiletten opgeschort Roca Dama model. Vanity units ovaal. Taps zal Hans Grohe. Wastafel model Focus. Shower model Max van Tres met regen douche kop in chroom maken Tres. Pre-installatie van wasmachine punten, vaatwasser, 3 buiten kranen en wateraansluiting.

Villa Te koop in Pedreguer

Referentie
1836291
Gemeente
Pedreguer
Type
Villa
Prijs
356 000 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
828 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
109 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
2019
Keuringsattest elektriciteit
Nee
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 2   (0 m²)
Badkamer
# 2   (0 m²)
Zwembad
# 1   (0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Pedreguer? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Pedreguer. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Pedreguer.