Eén Bed halfvrijstaande villa te koop
109 000 EUR


Deze goed ontworpen villa's zijn halfopen gebouwd en ligt naast een 18-holen golfbaan en het strand Mar Menor. Elke villa heeft zijn eigen privé-175m² terrein die  ruime terrassen, een zwembad en de tuin aan drie zijden van de villa aanbied. De villa's zijn ontworpen met het buitenleven in het achterhoofd. De woonkamer heeft grote schuifdeuren met uitzicht op het terras en het zwembad, ideaal om buiten te eten. Ruime terrassen aan de voor- en achterzijde zorgen dat eigenaren kunnen zonnebaden gedurende de dag. De villa's hebben een moderne ingerichte keuken met een keuze van de kleuren voor de keuken-eenheden en wandtegels, zowel in keukens en badkamer en ook vloeren en terrassen. De tuinen zijn omgeven door een muur van 40 cm hoogte voor de privacy en aan de voorzijde met een hekken.
Elke villa heeft een ruime garage die ook kan worden gebruikt als een hobby kamer of studio. Als de nieuwe eigenaar een zwembad (8000 € exclusief BTW) of jacuzzi wenst kan deze worden toegevoegd tegen extra kost.We hebben plannen beschikbaar voor een bijkomende slaapkamer met extra kost (19.000 € exclusief BTW).

Villa Te koop in Los Alcazares

Referentie
1836083
Gemeente
Los Alcazares
Type
Villa
Prijs
109 000 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
ca. 175 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
ca. 42,75 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
/
Keuringsattest elektriciteit
In aanvraag
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 1 (ca. 0 m²)
Badkamer
# 1 (ca. 0 m²)
Tuin
# 1 (ca. 0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Los Alcazares? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Los Alcazares. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Los Alcazares.