Nieuwe moderne villa te koop
1 710 000 EUR


Villa La Torre is een luxe villa in één van de beste locaties op Cumbre del Sol residentieel complex in het Jazmines woonwijk, met prachtig uitzicht op zee en de infrastructuur overtreffen de verwachtingen.
Een villa exclusief ontworpen in het Jazmines woonwijk, 936m2, op het zuiden, een spectaculair uitzicht op zee en de oude Moraira uitkijktoren in de verte.
Villa La Torre, met een bebouwde oppervlakte van meer dan 300m2, heeft drie slaapkamers, allen met een-suite badkamer, een kleedkamer en / of inbouwkasten en directe toegang tot de verschillende terrassen van de villa om te genieten van de mediterrane zon, het klimaat en uitzicht.
Op de gelijksvloer bevindt zich de eetkamer, een open ruimte die op de veranda geeft en het grote terras met zwembad via een breed glazen wand. In de zomer kan het wijd worden geopend om één enkel ruimte te creëren met toegang tot de keuken met een centraal eiland.
De woning heeft een garage voor twee auto's. Toegang tot de garage is via de hal, die een groot raam geeft op de eetkamer en een grote open ruimte op de begane grond van een aantal 100m2 die kunnen worden ingericht in eindeloze manieren om elke klant te voldoen heeft.
Een villa die modern design met een open, licht en nuttige ruimte combineert. Het is ontworpen om te worden genoten van zowel binnen als buiten, is gebouwd met behulp van high-end materialen en afwerkingen en uiteraard geleverd met de Groep VAPF garantie van kwaliteit, meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van luxe huizen aan de noordelijke Costa Blanca.

Villa Te koop in Benitachell

Referentie
1836420
Gemeente
Benitachell
Type
Villa
Prijs
1 710 000 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
ca. 1103 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
ca. 638 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
/
Keuringsattest elektriciteit
In aanvraag
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 3 (ca. 0 m²)
Badkamer
# 3 (ca. 0 m²)
Zwembad
# 1 (ca. 0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Benitachell? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Benitachell. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Benitachell.