Moderne nieuwe villa
2 450 000 EUR


Villa la Cala, een pand met enorme afmetingen, gelegen op een perceel van 2,493m², in de exclusieve Jazmines woonwijk aan de Cumbre del Sol urbanisatie, een gebied die alleen toegang geeft tot eigenaren van een onroerend goed.
Villa la Cala is verdeeld over drie niveaus, een uniek en exclusief design met een ruime, open en zonnige kamers, allemaal gericht naar de Middellandse Zee, waardoor men één van de prachtigste uitzichten heeft.
De toegang tot het huis is via de bovenste verdieping, waar 5 van de in totaal 6 slaapkamers van het huis zijn gelegen. De grootste slaapkamer bestaat uit een ruime inloopkast en een suite badkamer met een douche en een bad met uitzicht op zee. De andere 4 slaapkamers op deze verdieping hebben ook hun eigen en-suite badkamer met douche kamers en kasten. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot het terras en delen een gemeenschappelijke tv-kamer.
De stappen begeleiden ons naar de gelijksvloer van het huis, die geniet van, een ruime woonkamer, een keuken met een eiland, een berging, een wasruimte, een slaapkamer met een suite badkamer, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen. Daarnaast is er een groot terras om te ontspannen en te genieten van het overloopzwembad met 60m² van het wateroppervlak, plus een ruime veranda met een eethoek in de openlucht en een ontspanningsruimte waar u kunt blijven genieten van de ononderbroken uitzichten op zee.
Dit fantastische eigendom bevat ook een open oppervlakte van meer dan 100m², gelegen op de onderste verdieping, die kan worden afgewerkt afhankelijk van de eisen van de koper.

Villa Te koop in Benitachell

Referentie
1836419
Gemeente
Benitachell
Type
Villa
Prijs
2 450 000 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
ca. 2393 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
ca. 1146 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
/
Keuringsattest elektriciteit
In aanvraag
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 6 (ca. 0 m²)
Badkamer
# 6 (ca. 0 m²)
Zwembad
# 1 (ca. 0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Benitachell? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Benitachell. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Benitachell.