Villa te koop in Altea Hills
760 000 EUR


Een woonwijk vol licht, met grote binnenruimtes, unieke architectuur en de natuurlijke omgeving, een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.
Een gesloten residentieel complex, met vrijstaande huizen ontworpen met state of the art architectuur, waarbij elke woning zijn eigen exclusieve design heeft, waardoor het uniek is.
De woningen zijn bij uitstek geschikt voor hun natuurlijke licht en grote binnenruimtes, met lay-outs met 3 en 4 slaapkamers, 3 en 4 badkamers, een open keuken, woonkamers en eetkamers van verschillende vormen, terras, privé zwembad, bbq, een afgesloten garage en een lift.
Met directe toegang tot de snelweg, 10 km van Benidorm, op slechts 50 km van de luchthaven Alicante en 100 km van de luchthaven van Valencia. De schilderachtige kustplaats Altea biedt alle diensten en recreatieve activiteiten van een grote stad, terwijl op hetzelfde moment een open visie voor de natuur en het intense blauw van de Middellandse Zee. Ondergedompeld in een natuurlijke omgeving die een perfect scenario voor een tussenuit, ontspannen vakantie of waarom niet uw thuis van te maken ?

Villa Te koop in Altea Hills

Referentie
1836416
Gemeente
Altea Hills
Type
Villa
Prijs
760 000 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
ca. 800 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
ca. 341 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
2019
Keuringsattest elektriciteit
In aanvraag
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 4 (ca. 0 m²)
Badkamer
# 4 (ca. 0 m²)
Zwembad
# 1 (ca. 0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Altea Hills? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Altea Hills. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Altea Hills.