Nieuwe Modern Villas Torrevieja
349 900 EUR


De villa's hebben 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers en een eigen zwembad. Er is een grote groene zone waarvan u kunt genieten. De villa's zijn voorzien van een grote ondergrondse garage met genoeg ruimte om te parkeren twee auto's en fietsen en motorfietsen Vanaf uw eigen garage kunt u direct naar uw woning.
Uitstekende gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met een groot zwembad, strand tuin met palmbomen. Hier vindt u ligstoelen om te zonnebaden terwijl u rust. De Chill-Out met banken is de ideale plek om te genieten van een drankje. De kinderen hebben een speeltuin, het spelen veilig binnen het omheinde domein.
Het is een zeer rustige omgeving, omringd door natuurlijke schoonheid. Naast de woningen heb je  het natuurpark en de zoutmeren. Dit beschermd natuurgebied is ideaal om de watersporten te doen, een wandeling met kinderen en huisdieren. Nabijgelegen stranden zijn die van de schipbreukelingen, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig en Punta Prima. allemaal met blauwe vlag-status.

Villa Te koop in Torrevieja

Referentie
1836427
Gemeente
Torrevieja
Type
Villa
Prijs
349 900 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
263 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
165 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
2019
Keuringsattest elektriciteit
Nee
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 3   (0 m²)
Badkamer
# 3   (0 m²)
Zwembad
# 1   (0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Torrevieja? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Torrevieja. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Torrevieja.