New Twee Bed Two Bath Bungalows
169 900 EUR


De bungalows hebben ruime kamers en genieten van een aangenaam natuurlijk lichtinval. Elke woning heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een garage. De bungalows die op de gelijksvloer gelegen zijn hebben een eigen terras van 35 m 2 aan de voorkant en aan de achterkant van 38 m 2, met de mogelijkheid om de afwerking te kiezen in gras of klinkers. De bungalows gelegen op de bovenste verdieping hebben een terras en een solarium met een panoramisch uitzicht op de lagunes.
Uitstekende gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met een groot zwembad, Strand type tuin met palmbomen. Hier vindt u ligstoelen. De Chill-Out met banken is de ideale plek om van een drankje bij het zwembad te genieten. Kinderspeelplaats binnen het omheinde omtrek.
Living inBeach Resort betekent wonen in een rustige locatie, omgeven door natuurlijke schoonheid. Naast de woningen is er een natuurpark met meren. Dit beschermd natuurgebied is ideaal om de sport uit te voeren, een wandeling met kinderen en huisdieren te maken. Nabijgelegen stranden zijn die van de schipbreukelingen, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig en Punta Prima, allemaal met blauwe vlag-status.
Er is een mogelijkheid voor een derde slaapkamer voor een meerprijs van 20.000 €.

Bungalow Te koop in Torrevieja

Referentie
1836428
Gemeente
Torrevieja
Type
Bungalow
Prijs
169 900 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
113 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
113 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
2019
Keuringsattest elektriciteit
Nee
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 2   (0 m²)
Badkamer
# 2   (0 m²)
Zwembad
# 1   (0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een huis in Torrevieja? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Torrevieja. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Torrevieja.