Nieuwe moderne flats te koop
217 346 EUR


Nieuwe moderne flats meeste met uitzicht op zee en dicht bij twee grote gemeenschappelijke zwembaden. De appartementen hebben een open keuken naar de woonkamer met verschillende modellen om uit te kiezen, terras en tuin op de begane grond appartementen en een solarium op de bovenste verdieping, alle uitgereikt aan de meest van de ruimte en te profiteren van het mediterrane licht te maken en keer bekeken.
De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, warm en koud airconditioning door leidingen met thermostaat in de woonkamer, warm water door Altherma-systeem, elektrische apparaten zijn inbegrepen en een project van decoratie om hen stijl en warmness te geven.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen voor ontspanning en om te genieten als een gezin met zwembad, omringd door grote terrassen aan de zon, speeltuin voor kinderen, sociale club, tuinen en parkeerplaatsen te genieten. Binnen een korte afstand naar Cala del Llebeig, de stedelijke kern van Moraira en alle diensten die Residential Resort Cumbre del Sol is voorzien.

Appartement Te koop in Benitachell

Referentie
1836306
Gemeente
Benitachell
Type
Appartement
Prijs
217 346 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
ca. 132 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
ca. 75 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
2020
Keuringsattest elektriciteit
In aanvraag
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 2 (ca. 0 m²)
Badkamer
# 2 (ca. 0 m²)
Zwembad
# 1 (ca. 0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een appartement in Benitachell? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Benitachell. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Benitachell.