Nieuw te bouwen luxe appartementen Cumbre del Sol
513 000 EUR


Nieuwbouw hoge kwaliteit appartementen, gelegen in de Cumbre del Sol woonwijk, op een paar kilometer van Javea en Moraira, in het noorden van Costa Blanca. Een ideale locatie voor het hele jaar door, te wonen, met zonnige en milde winters, ideaal voor wie op zoek is naar privacy, rust en stilte, in combinatie met outdoor-activiteiten waarvan je het hele jaar door van kan genieten, het wakker worden elke ochtend met het panorama van de Middellandse Zee.
Het gebouw beschikt over een modern design, waarneembaar vanaf het moment dat u in de hal, een centrale kern die een grote galerij dat de volledige hoogte van het gebouw heeft, die met zonlicht en de blauwe reflecties van de zee opvult. Bovendien is de toegang is exclusief voor de eigenaren met ingangscontrole, die extra veiligheid en privacy biedt. Op de gelijksvloer een ingerichte gemeenschappelijke ruimtes met een grote polyvalente zaal, een terras met een schaduwrijke plek, en het terras aan het zwembad om te genieten van de zon met de overloopzwembad, die versmelt met de mediterrane landschap, een echte traktatie voor de zin.
De appartementen zijn ruim met grote terrassen om te genieten van de zon en het uitzicht. De moderne en stijlvolle ruimte, gedomineerd door de witte elementen in combinatie met Walnut houten vloeren, bamboe panelen en reliëf tegels, uitgerust met een selectie van merken zoals o.a. Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit,.

Appartement Te koop in Benitachell

Referentie
1805603
Gemeente
Benitachell
Type
Appartement
Prijs
513 000 EUR
Overstromingsgevoeligheid
/
Afgebakende zone
/
Grondoppervlakte
228 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
100 m²
EPC
/
Algemene staat
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
2019
Keuringsattest elektriciteit
Nee
Conform
Nee

Indeling

Slaapkamer
# 2   (0 m²)
Badkamer
# 2   (0 m²)
Garage
# 1   (0 m²)
Sauna
# 1   (0 m²)
Zwembad
# 1   (0 m²)

Ligging

Aardgas
Nee
Aardgas in de straat
Nee
Airco
Nee
Alarm
Nee
Bronwater
Nee
Distributie
Nee
Domotica
Nee
Internet
Nee
Parlofoon
Nee
Propaangas
Nee
Regenwater
Nee
Riolering
Nee
Rolluiken
Nee
Rolstoeltoegankelijk
Nee
Rookmelders
Nee
Stadswater
Nee
Stookolie
Nee
Telefoon
Nee
Videofoon
Nee
Vloerverwarming
Nee
Zonnepanelen
Nee
Te lenen bedrag
Rentevoet
Looptijd

U bent op zoek naar een appartement in Benitachell? Ontdek dan hier ons ruim aanbod panden in Benitachell. Immo Nobels is marktleider én specialist voor vastgoed in de ruime regio rond Benitachell.